2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

ANTRENÖRLERİMİZDEN 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI...

Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanıyla çarpan minik, yavrularımız, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımız, velilerimiz ile onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Okul çağında çocuklarımızın ve gençlerimizin alacağı eğitim; SPOR ,bilim, teknoloji, kültür ve sanat... yaşamına katkıda bulunabilecek nesillerin yetiştirilmeleri bakımından büyük önem taşımaktadır. Sevgili öğrenciler; başarıya ulaşmada en önemli unsurun düzenli ve disiplinli çalışmak olduğunu unutmayın. Geleceğimiz olan size her zaman güveniyoruz. Sizleri, modern bilime dayalı bilgi üreten ve bu bilgileri gelişen teknoloji ile ekonomik yararlılığa çeviren, özgüveni yüksek bireyler olarak görmek hepimizin ortak mutluluğudur. Öğrencilerimizin daha çok çalışması, ezbercilikten uzak, bilgiyi sorgulamaları, öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise verdikleri destekle çocuklarının ve öğretmenlerimizin yanı başında olmaları gerekmektedir. Çünkü velilerimizin eğitim sürecinde bizzat yer almalarının çok yararlı sonuçlar doğuracağına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2016-2017 eğitim öğretim yılının sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, saygıdeğer öğretmenlerimize ve idarecilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı olmasını dileyerek, Atatürk'ün yolunda, bilimin ışığında yeni nesiller yetiştirmek hepimizin ortak sorumluluğu ve tarihimize karşı olan görevimizdir.
Sevgi ve saygılar sunuyoruz.

19/09/2016 tarihinde eklendi. 2337 Okunma