Batıkent Turgut Özakman Yüzme Havuzu Yıllık Temizlik ve Bakıma Alınmıştır.

01.20.2016-11.10.2016 tarihleri arasında Batıkent Turgut Özakman Yüzme Havuzu havuz suyu boşaltımı, temizlik ve ardından yeni su dolumu nedeniyle tadilata alınmıştır.

HAVUZ HİJYENİ,SAĞLIK ,HAVUZ SUYUNUN DEĞİŞTİRİLMESİ ve TADİLAT

Değerli Velilerimiz,
Kulüp olarak temel amacımız lisanslı sporcular yetiştirmektir. Tüm sporcularımız yüzme federasyonu faaliyet takviminde belirtilen müsabakalara girmektedirler.  Türkiye Şampiyonası , Anadolu Kupası gibi ulusal müsabakalara da katılmaktadırlar. Takımımızda bulunan Milli sporcularımız Uluslar arası Müsabakalara katılmaktadır. Senede iki kez Yaz-Kış olmak üzere Sporcu Kampları düzenlenmektedir.
Siz Değerli Velilerimizin çocukları da ileride takımlarımızda yer alacak ve yetişip müsabakalara hazır oldukları zaman her biri kulübümüzün lisanslı sporcuları olacaklardır.
Batıkent Turgut Özakman Yüzme Havuzunda Çarşamba-Cuma günü saat  20.00-21.30 ve 20.30-22.30 saatleri arasında devam eden yüzme antrenmanlarımız sporcularımızın daha iyi koşullarda ve sağlıklı ortamlarda devam edebilmeleri nedeniyle 01.10.2016 günü tadilata girmiştir.
HAVUZ TEMİZLİĞİ VE SAĞLIK
Yüzme sporu en güzel sporlardan biridir, bununla beraber yüzdüğümüz havuzların hijyeni ise sağlığımız açısından son derece önemlidir.
Kulüp olarak sporcularımızın kaliteli ve hijyenik tesislerde antrenman yapmalarına önem vermekteyiz. Havuzdaki tadilat ile birlikte tesisimiz daha iyi bir şekilde yeniden hizmet verecektir.                
Havuz dibinin temizliği her gün, duvarlarının temizliği  ise haftalık olarak yapılmalıdır. Senede en az bir kez havuz suyu  tamamen  boşaltılarak dezenfeksiyonlu su ile genel bir temizlik yapılmalıdır. Ankara’da ne yazık ki çoğu havuzun senelerce havuz suyunu tamamen boşaltmadığı gerçeği söz konusudur. Kulüp olarak asla bu tesislerde çalışmadık,çalışmayacağız.
Batıkent Turgut Özakman Yüzme Havuzumuzda Senede bir kez yapılması gereken havuz suyu tamamen boşaltımı tadilat süresince yapılacaktır. Tesisde tadilat süresince havuz suyu tamamen boşaltımı, fayans temizliği, kırık fayansların düzeltmesi vb. Tadilatlar yapılacak olup bu tadilatlar ile birlikte havuzumuz daha temiz, daha sağlıklı şekilde hizmet verecektir. Bu tadilatlar 11.10.2016, tadilat süresince antrenmanlarımız Bülent Ecevit Yüzme Havuzunda devam edecektir. Tadilatın bitmesi ile birlikte antrenmanlarımız aynı şekilde 2016-2017 sezonu boyunca Batıkent Turgut Özakman Yüzme Havuzunda aynı şekilde devam edecektir. Velilerimiz isterlerse tadilattan sonra sporcularımızın kaldıkları şekilde Batıkent Turgut Özakman Yüzme Havuzunda devam edebilecektir. Tadilat bitişi İnternet sitemizde yayınlanacaktır. Tadilat süresince sporcularımızı diğer tesisimize ara vermeden devam etmeleri gerekmektedir, bekliyoruz. Detaylar;
TADİLAT SÜRESİNCE BÜLENT ECEVİT YÜZME HAVUZUNDA ANTRENMANLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR.
Yüzme Sporunun Performans sporu olması sebebiyle fazla ara vermemek gerekmektedir. Ayrıca Müsabaka takviminin yaklaşması sebebiyle kurslarımızda eğitim gören sporcularımızın lisanslarının çıkartılarak müsabakalara katılım sağlanması düşünülmektedir. Bu sebeple mevcut antrenmanlarımız 01.10.2015 gününden itibaren hafta içi veya hafta sonu şeklinde olmak üzere Yenimahalle Belediyesine Bağlı Bülent Ecevit Yüzme Havuzunda kesinti olmadan devam edecektir. Bülent Ecevit Yüzme Havuzu  19 Mayıs 2015’te Yenimahalle Belediyesi tarafından hizmete açılmıştır. Batıkent Turgut Özakman Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi’nin tıpatıp aynısı olan proje Ankara İl Sağlık Müdürlüğü yanında Aselsan ve Podium AVM’ye yürüme mesafesindedir. Tesislerde 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu ve küçük havuz bulunmaktadır. Bülent Ecevit Yüzme Havuzu şuan Ankara’nın En yeni tesisi olarak hizmet vermektedir.
Yenimahalle Belediyesi Bülent Ecevit Yüzme Havuzu adres:
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah., Bağdat Caddesi, Yenimahalle Ankara
BÜLENT ECEVİT YÜZME HAVUZUNDAKİ ANTRENMAN GÜN VE SAATLERİ NE ZAMAN OLACAK?
Antrenmanlarımız aynı şekilde Hafta içi akşam saatlerinde yapılması planlanmaktadır.
Ayrıca Hafta sonu kurslarımızda Cumartesi-Pazar saat 09.00-10.30 ve Cumartesi akşamı 19.30-22.00 arasında yapılacaktır.
ANTRENMANLARIMIZ AYRICA 100.YIL ANITTEPE YÜZME HAVUZUNDA DEVAM EDECEKTİR...
Anıttepe Yüzme Havuzunda antrenmanlarımız yeni sezonda devam edecektir.. Havuz 8 kulvar olup tam olimpik 50 metre uzunluğundadır. Tahmini olarak Anıttepe Yüzme Havuzunun tadilatının bitmesi ile birlikte 2016 Ekim Ayının ikinci haftası itibariyle Hafta içi - Hafta sonu antrenmanlarımız da açılacaktır. İnternet sitemizde ilan edilecektir.
100. yıl Anıttepe yüzme havuzu adres ve iletişim bilgileri: 
Adres: Anıttepe Mahallesi 84. cadde- Spor Park sokak kesişimi, Yücetepe, Çankaya, Ankara,
Planlanan 100.Yıl Anıttepe Yüzme Havuzu Antrenman Günlerimiz
Pazartesi         19.00-20.30
Salı                  19.00-20.30              
Perşembe        18.00-19.00
Cumartesi        17.00-18.30  
Pazar               17.00-18.30
EK OLARAK PLANLANAN ANTRENMAN TESİSLERİ
Anlaşma sağlanması durumunda Hacetepe Üniversite Yüzme Havuzu veya Tobb Üniversitesi Yüzme Havuzundan da faydalanması düşünülmektedir. Tesis Yönetimleri ile görüşmeler devam etmektedir. Detaylar internet sitemizden duyurulacaktır.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA (BEYTEPE KAMPÜSÜNDE) 2016 KASIM AYI İTİBARİYLE ANTRENMANLARIMIZA BAŞLANMASI PLANLANMAKTADIR.
Hacettepe Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu bir adet tam olimpik (25 m x 50 m) bir adet de (25 m x 7,5 m) ısınma havuzuna sahiptir.
Adres : Eskişehir yolu üzeri Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Çankaya/Ankara
TOBB ÜNİVERSİTESİ YÜZME HAVUZUNDA 2016 KASIM AYI İTİBARİYLE ANTRENMANLARIMIZA BAŞLANMASI PLANLANMAKTADIR.
Yüzme havuzu 50 m uzunlukta ve 2.20 m derinliktedir. Ankara'nın merkezinde bulunan tam olimpik havuz olma özelliğine sahiptir.
Havuz suyunun temizliği ve bakımı günlük olarak gerçekleştirilmekte ve günde 3 defa test edilmektedir.
Adres : Söğütözü Cad. No: 43 Blok 3 Söğütözü – Ankara
İNTERNET SİTEMİZ VE SOSYAL AĞ BAĞLANTILARIMIZ
Kulübümüz hakkında genel bilgiler, antrenman saatleri, kurslarımızın açılma ve bitiş tarihleri, fotoğraflar, yarış takvimi, yarış bilgileri, yarış sonuçları, branşlarımız hakkında anında bilgi almak için ayrıca kafanıza takılan tüm sorulara cevap bulabilmeniz için resmi internet sitemizi ve resmi sosyal ağ bağlantılarımızı lütfen takip ediniz. resmi sosyal ağ bağlantılarımız ve resmi internet sitemiz ile anında en son haberler ve bilgiler anlık olarak paylaşılmaktadır...siz değerli velilerimiz ve sporcularımız böylece kısa sürede kulübümüz hakkında ve kafanıza takılan tüm soruların cevaplarına ulaşabileceksiniz....evinizden veya oturduğunuz yerden antrenmanları, yaz-kış kamplarımızı, sporcularımızın antrenmanda neler yaptıklarını yayın yapıldığı zamanlarda canlı ve yayın olmadığı zamanları da fotoğraflar ve videolar eşliğinde görebileceksiniz.
RESMİ İNTERNET SİTEMİZ    :
FACEBOOK BAĞLANTIMIZ:
INSTAGRAM BAĞLANTIMIZ:
TWITTER BAĞLANTIMIZ        :
 YOUTUBE KANALI BAĞLANTIMIZ :
MODERN PENTATLON BRANŞI FACEBOOK BAĞLANTIMIZ:
TELEFON NUMARALARIMIZ:
GENEL MERKEZİMİZ                                                   : 0507 717 79 15
KULÜP BAŞANTRENÖRÜ - KOORDİNATÖRÜ           :0507 438 99 13

 

02/10/2016 tarihinde eklendi. 2616 Okunma