2022 Özel Yüzme Dersi-Kış Dönemi

Neden Yüzme Okulumuz?
Çalışma yaptığımız havuzların Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Covıd-19 Güvenli Hizmet Belgesi bulunmaktadır.
T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından alınan Covid-19 salgın hastalığına yönelik tedbirler sağlanarak yüzme eğitimlerimiz gerçekleştirilecektir.
● Yüzme eğitimine adanmış kurumsal ve profesyonel organizasyon yapımız
● Yüzme antrenörlüğü eğitimini üniversitede almış, yetkili, sertifikalı, eski milli yüzücülerden oluşan profesyonel antrenör ekibimiz
● Kayıt olmanızdan suya girişinize kadar tüm süreçlerde sizlere her türlü desteği veren çağrı merkezimiz
● Sizi oyalamadan en kısa sürede amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayan sonuç odaklı yapımız
● Yüzme eğitimine verilmesi gereken önemi veren, uzman doktor ve terapist gibi destekleri size sağlayabilen, gerçek bilimsel yaklaşım
● Size en yakın havuzlarda sizin istediğiniz gün ve saatlerde eğitim verebilen esnek yapımız
Özel Ders Paketleri
İndirim Oranı
Ücretlendirme
1 Saat Ders Fiyatı
İndirimsiz
350 TL
4 Saat Paket Fiyatı
% 14
1200 TL
8 Saat Paket Fiyatı
% 21
2200 TL
10 Saat Paket Fiyatı
% 28
2500 TL
Fiyatlarımız sabit olup, herhangi bir pazarlık payı bulunmamaktadır. 
KDV hariç fiyatlardır. 
2-3-4 Kişilik Grup Özel Ders Saatleri Ücretlendirmesi
Özel Grup Yüzme Dersleri En Az 8 Saat Paket Üzerinde Yapılmaktadır…
8 Saat Özel Ders Paketleri
Ücretlendirme
Toplam
2 Kişi Ders Fiyatı
2000 TL + 2000 TL
4000TL
3 Kişi Ders Fiyatı
1800 TL + 1800 TL + 1800 TL
5400TL
4 Kişi Ders Fiyatı
1600TL+1600TL+1600TL+1600TL
6400TL
Fiyatlarımız sabit olup, herhangi bir pazarlık payı bulunmamaktadır. 
Fiyatlar nakit olarak verilmiş ve KDV hariç fiyattır. 
Söğütözü-Çankaya-Çukurambar-Çayyolu-Batıkent-Yenimahalle
Özel Yüzme Havuzu
GÜNLER
YÜZME SAATLERİ
Pazartesi
07.00-22.00
Salı
07.00-22.00
Çarşamba
07.00-22.00
Perşembe
07.00-22.00
Cuma
07.00-22.00
Cumartesi
07.00-22.00
Pazar
07.00-22.00
 
 
 
 
 
Şartlar :
·     Kurs başlangıç tarihinden itibaren 60 gün içerisinde derslerin tamamının bitirilmesi zorunlu olup, tamamlanmayan dersler yapılmış sayılacaktır.
·     Katılımcıların şort, mayo, yüzücü gözlüğü ve bone getirmesi mecburidir. 
·     Kulübümüzce bone ve yüzücü gözlüğü üyelerimize özel fiyatlarda satılmaktadır.
·     Ders süresi en az 60-90 dk'dır.
·     Ulaşım kişilerin kendilerine aittir.
·     Katılımcılar istedikleri kadar ders alabilirler fakat 8-10 saatlik paketlerimiz indirimlidir ,4 saatin altındaki ders paketleri liste fiyatından ücretlendirilmektedir.
·     Kayıt yerlerimiz antrenman yaptığımız havuzlarımızda olmaktadır, yoğun programımız nedeniyle kayıt için geleceğiniz tarihi belirledikten sonra koordinatörümüzü arayarak yer ve saat hakkında bilgi almanız gerekmektedir. Telefon numaralarımız: 0507 438 99 13
·     Kayıt olmadan ders saati ayarlaması yapılmamaktadır.  
·     Kadın hocamız bulunmaktadır. 
 Yüzme kursuna üyelik için gerekli belgeler nelerdir?
Yüzme kursu üyeliği için gerekli kişisel malzemeler nelerdir?


Yüzme kursuna ne zaman başlanabilir?
Kontenjanımız sınırlıdır. Planladığınız zaman başlayabilmeniz için ön-kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
Sizlere karar aldığınızda, vakit kaybetmeden başlamanızı öneririz, sonrasına bırakırsanız, bu durum gelecekte de devam edecektir, bu yüzden vakit kaybetmeden başlamanızı öneririz.
Yüzme biliyorum, eğitim almadan serbest yüzmeye gelebilir miyim?
Bizim serbest yüzme hizmetimiz yoktur, sadece yüzme eğitimi vermekteyiz.
Gelmediğim seansların telafisi yapılır mı?
Prensip olarak, kararlaştırdığımız saatte gelmemişseniz yüzme dersiniz yapılmış sayılır.
Kredi kartı geçerli midir? Taksit yapılabiliyor mu?
Fiyatlar peşin ödemeler için geçerlidir.
Yüzme eğitmenlerinin mesleki kariyerleri nedir?
Bu işin eğitimini almış ve Türkiye Yüzme Federasyonu belgeli antrenörlerdir. Üniversite çağında yüzme eğitimi alıp antrenör olan beden eğitimi mezunlarından çoğu (Kendini yetiştirenler veya yüzücü kökenli olanları hariç) yüzme antrenörlüğü konusunda tecrübesizdirler, bu konuda da yanlış algılama vardır toplumda, tüm beden eğitimi mezunları yüzme antrenörlüğü yapamaz, belgesi, bilgisi, tecrübesi olması gerekir. Antrenörlerimiz Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen tüm Antrenör Seminerlerine katılmaktadırlar, sayısız belgeleri ve başarıları bulunmaktadır.
 
 
 
Kayıt esnasında seçmiş olduğum ders paketinin geçerlilik süresi var mıdır?
Evet eğitimlerinizi kurs bitiş tarihine kadar bitirmeniz gerekmektedir.Kurs bitiş tarihi için; kurs başlangıç tarihinden itibaren 60 gün içerisinde derslerin tamamının bitirilmesi zorunlu olup,tamamlanmayan dersler yapılmış sayılacaktır.
Programlarımız
1.Suda boğulma korkusunu yenmek:
 On yıllardır yüzme kurslarımızdaki deneyimlerimize göre suda boğulma korkusu olan bir kişi kolayca ya da hemen yüzme öğrenemez.
Böyle bir korkusu olan üyemizin öncelikle suyu hissetmesini, suyla barışmasını ve suda kendi eğitmeniyle kendini güvende hissetmesini sağlıyoruz.
Üyelerimizin ilk dersleri konusunda uzman doktorlarla psikolojik destek ağırlıklı olarak geçmektedir. Suda boğulma korkunuz varsa herhangi bir kurs yada uzmanlaşmamış bir ekiple yüzme öğrenmeye çalışmak size yarar yerine zarar getirebilir, kendinize güveninizi iyice kaybetmenizi ve su korkunuzun daha da artmasına sebep olabilir. Yüzme  Kulübümüz size bu korkunuzu yenmeye yönelik profesyonel desteği verecektir. 
 2.Yüzme Öğretmek :
Yüzebilmek demek suda A noktasından B noktasına giderken can güvenliğinizin garanti altında olması demektir. Suda herhangi bir kramp, aşırı yorulma durumlarında kendinizi tehlikede hissetmemeniz demektir. Bu hizmetimiz de 2 grup üye profiline hitap etmekteyiz: 
a. Suda boğulma korkusunu yeni yenmiş üyelerimiz, farklı eğitim programımızla temel yüzme becerilerini kolaylıkla ve hızlı bir şekilde kazanacaklar. 
b. Suda boğulma korkusu olmayan üyelerimiz ortalama 4 - 5 derste temel yüzme becerilerini kazanabilecektir. “Eğitmenin gösterdiği hareketleri uygulayabilme becerisi” üyemizin yüzme öğrenme kalitesini arttıran en önemli etkendir. 
 
3.Yüzme Stil Geliştirmek :
Sporda “teknik” , tüm dünyadaki yayınlar tarafından kabul görülen, standart olandır. Sporda “stil” ise bireye özgü oluşturulan tekniktir.Böylelikle teknikleri kendi özelliklerinize göre en verimli kullanabileceğiniz stile dönüştürüyorsunuz. Kelebek, Sırt, Kurbağa ve Serbest stillerin öğrenilmesi ve atlayış/depar becerilerinin edinilmesi bu programa dahildir. 
 Formunuzu yüzme sporu ile koruyun!
 Kilo verme ve sağlık amaçlı yüzme sporu yapabilmek için öncelikle yüzme seviyenizin belirli bir düzeye ulaşması gerekmektedir.
Aralıksız 20-30 dakika yüzmek için yüzme tekniklerinin öğrenilmesi şarttır. Suda çırpınarak, kısa mesafe yüzmek için olağanüstü efor sarfetmek size istediğiniz şekilde fayda sağlamaz. 
Yüzme  Kulübümüz sizleri sağlık ve diyet amaçlı olarak yüzme sporu yapmanızı sağlayacak yüzme tekniklerini öğreterek hazırlayacaktır.
            Yüzmek bazıları için sorunsuz keyif veren aktiviteyken, bazıları için kocaman bir engel KORKU demektir. Eğer sizde yüzmeyi bilmiyorsanız, su korkunuz ve derinlik korkunuz varsa gelin bunu birlikte aşalım.
Kışın yüzülmez düşüncesi ile birçok kişi yüzmeye gelmemektedir. İlk olarak bu düşüncenizden kurtulmanız gerekmektedir. Yüzme havuzlarında ısıtma sistemleri bulunmaktadır. Havuz suyunun sıcaklığı yaz ve kış aylarında sabittir ayrıca yüzmek vücut direncini arttırdığı için hasta olma yüzdenizde azalacaktır. Daha sağlıklı bir vücuda sahip olacaksınız.
Yetişkin Yüzme de;
  • Yüzme bilmeyenlere yüzme eğitimi
  • Yüzme stillerinizin geliştirilmesi
  • Kondisyon ve vücut formunuzu korumaya yönelik alıştırmalar
  • Su korkusunu yenme
  • Stres atmak isteyenlere yönelik programlarımız mevcuttur. Çalışmalar size özel olarak verilir.
 
Yüzme sporu; Kalp krizi riskini azaltır, vücudun üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı direncini arttırır, stresinizi azaltır, gündelik hayatın gerektirdiği enerjiyi verir, yeni insanlarla tanışıp yeni dostlar edinmenizi sağlar, eklem iltihabı ( ostcoartrit ) riskini azaltır, eklem aşınmasını yavaşlatır, kalp - damar dolaşımınızı attırır.
Özel yüzme derslerinde GÜVEN mutlak olarak ön plandadır. Eğer sizinde su korkunuz varsa veya geçmişte boğulma tehlikesi yaşadıysanız mutlaka grup sekiz veya on saat özel yüzme dersi almanız daha faydalı olur.Bu süreçte su korkularınızı yenebilir grup yüzme derslerine sizde katılabilirsiniz.
Kimler özel yüzme dersi almalı , Su korkusu olanlar, önceden boğulma tehlikesi yaşayanlar, fazla vakti olmayanlar, acelesi olanlar, engelliler, kısa sürede yüzme öğrenmek isteyenler özel yüzme dersi alabilirler.
Özel yüzme ders saati tamamen esnek olduğu için yetkili koordinatörlerimizle görüşerek size uygun saatlerde hafta içi veya hafta sonu planlanabilir.
Kulübümüzde özel yüzme dersi yapılırken izleyebilir ve özel yüzme dersi alacağınız yüzme hocanız ile detayları görüşebilirsiniz. Ayrıca kulübümüzde kadın hocadan özel yüzme dersi alabilirsiniz.
Yüzme Hakkında; Sorular ve Cevaplar
Dersleri, birebir yani bir antrenörün sadece size eğitim vermesi şeklindedir. Ders saatlerimiz oldukça esnek olup, sizin ve bizim uygun olduğumuz zamanlarda önceden planlayarak yapmaktayız. 07-00 – 22-00 saatleri arasında olabilir. Diğer tüm ayrıntıları daha detaylı şekilde aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
Kaç derste yüzme öğrenebilirim?
Öncelikle kişinin daha önce herhangi bir spor yapıp yapmadığı, fiziksel hareketliliği, psikolojisi ve genetik transferi gibi faktörler kişilerin yüzme eğitim sürecini etkiler, ancak düzenli olarak gelen ve kararlı olan herkes 8-12 özel ders gibi bir sürede yüzmeyi öğrenebilir.
(Ortalama; 8-12 seansta, ancak tecrübeyle söylenebilir ki ortalama yetenekteki bir kişinin, su duygusunu kazanması, suyun kaldırma kuvvetine inanması, suyla barışması, can güvenliğini sağlayacak kadar kendi kendine yüzebilmesi). Ancak hedefinizi biraz daha yüksek tutmanız halinde yani yüzme tekniğinizi geliştirmek için ise daha fazla zamana ihtiyacınız olduğunu kabul etmelisiniz. Küçük yaşlarınızda yaptığınız diğer sporlar, beslenme alışkanlığınız, mesleğinizin ne denli hareketli veya stabil olduğu, yüzme eğitmeninizin tecrübesi gibi birçok etken daha etkili yüzüp yüzemeyeceğinizi belirleyen temel faktörlerdendir. Bu sebeple yüzme öğretmeninizi seçerken fiyatına değil tecrübesine ve referanslarına göre karar vermelisiniz.)
Ne kadar zamanda yüzme öğrenilir?
Bizler sizlerin uygun olduğu zamanlarda yüzme dersleri vermekteyiz bu yüzden; Sizin ne kadar sıklıkla derslere gelebileceğinize bağlıdır, siz ne kadar sık derse gelirseniz o kadar süre kısalır, Yani bu 2 haftada olabilir 3 ayda olabilir.
Yüzme öğreneceğinizi garanti ediyor muyuz?
Evet yüzme öğreneceğinizi garanti ediyoruz. Ne kadar sürede öğreneceğinizi sizin kişisel yeteneğiniz, su korkunuz, spor geçmişiniz vb. belirler. Süreç konusunda hiçbir eğitim kurumu önceden tahminde bulunamaz. Çünkü yüzme eğitimi kişiye özgüdür. Önemle hatırlatmak isteriz ki; temel yüzme eğitimi süresince dersleri aksatmamanızı tavsiye ediyoruz.
Yüzme gruplarında Kadın-Erkek karma mıdır?
Yüzmeyi gruplar halinde yapmadığımızı söylemiştik birebir yüzme dersi veriyoruz, bu yüzden böyle bir seçeneğimiz yok.4
 
Yüzme antrenörü kadın mıdır?
Kadın ve erkek yüzme yüzme antrenörlerimiz vardır, ancak sadece kadınlar özellikle kadın antrenörlerimizden yüzme eğitimi almak istediklerinde kadın hocalarımız bu kişilere eğitim verebilmektedir.
Yüzme eğitmenlerinin mesleki kariyerleri nedir?
Bu işin eğitimini almış ve Türkiye Yüzme Federasyonu belgeli antrenörlerdir. Üniversite çağında yüzme eğitimi alıp antrenör olan beden eğitimi mezunlarından çoğu (Kendini yetiştirenler veya yüzücü kökenli olanları hariç) yüzme antrenörlüğü konusunda tecrübesizdirler, bu konuda da yanlış algılama vardır toplumda, tüm beden eğitimi mezunları yüzme antrenörlüğü yapamaz, belgesi, bilgisi, tecrübesi olması gerekir. Antrenörlerimiz Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen tüm Antrenör Seminerlerine katılmaktadırlar, sayısız belgeleri ve başarıları bulunmaktadır.
GORDİON SPOR KULÜBÜ YÜZME BRANŞI RESMİ SOSYAL AĞ BAĞLANTILARI
 
GORDİON SPOR KULÜBÜ RESMİ SOSYAL AĞ BAĞLANTILARI


 

23/02/2022 tarihinde eklendi. 858 Okunma